alapruhatár tervezés

Alapruhatár tervezés

Szabadulj meg az érzéstől, hogy nincs mit felvenned!

Valld be őszintén, hogy te is álmodozol egy olyan gardróbról, amiből szinte magától ugranak ki a csinosabbnál csinosabb öltözékek! Mint a Szépség és a Szörnyetegben, amikor a beszélő szekrény átnyújtja Belle-nek az esti vacsorához a csodás ruhákat.

Stílustanácsadóként, sok-sok különböző, csodálatos nővel együtt dolgozva kiismertem a varázsszekrény titkát! Tudom, mik azok az alapdarabok, amikkel minden helyzetre felkészült lehetsz a gyorsan felkapható, stílusos szettjeiddel. Miközben izgalmas, változatos és igazán hozzád illő a ruhatárad!

Az alapruhatár összeállításakor átbeszéljük, hogy hogyan élsz, mit szeretsz és mit nem. Nem kell magassarkút és ceruzaszoknyát magadra erőltetni, ha utálod, vagy nem illik az életmódodba.

A segítségemmel megtalálod azokat a ruhadarabokat:

amiket könnyedén variálhatsz egymással,

amik megkönnyítik a hétköznapjaidat,

amikkel sosem fogod azt érezni, hogy nincs mit felvenned,

amikkel minden alkalomra felkészült leszel (rapid esküvői tanúságtól a hegyi túrázásig)

amik megkímélnek a felesleges költekezéstől, mert mindig tudni fogod, mire van szükséged és mire nincs.

Legyen személyre szabott kapszulagardróbod!

Felejtsd el az unalmas, egysíkú képeket, amiket a neten láttál a kapszulagardróbokról. Az univerzális ruhatár ugyanis lehet színes és nagyon egyedi is. Tele a kedvenceiddel.

A segítségemmel harmóniát teremthetsz a különböző stílusú darabok között és megtanítom, hogy engedd el, ami feleslegesen foglalja a helyet a szekrényedben.

Kifejezetten a te igényeidre, testalkatodra és életmódodra szabjuk a gardróbodat. Az egyéni kapszulagardóbodból kevesebb ruhával is változatosabban fogsz tudni öltözködni.

Ráadásul nem csak abban nyújtok neked támogatást, hogy milyen ruhadarabból hányat, és milyen színűt lenne érdemes beszerezned. Abban is tanácsot adok, hogy milyen fazont vagy típust szerezz be a siker érdekében.

alapruhatár tervezés

Hogyan zajlik az alapruhatár-tervezés?

01

Felveszed velem a kapcsolatot, majd összebarátkozunk és elmeséled, mi jelenti számodra a legnagyobb nehézséget az öltözködésben.

02

Találkozunk az Amarilla Studióban és Két óra alatt megmutatom neked, hogyan tudod kialakítani a praktikus, harmonikus, nőies és hozzád illő gardróbot. Minden alapdarabot, kis extrát átbeszélünk, amitől az egész igazán rád szabott lehet.

03

Otthon a kapott szemlélettel átnézed a ruhatáradat, elvégzed a rendszerezést (meg fogsz lepődni, mennyi kincsed van, amiről megfeledkeztél!)

04

Ha eljön az ideje, az új tudásoddal felvértezve fogod beszerezni az új ruháidat (ezt megteheted azonnal is, vagy szezonváltáskor. Vagy bármikor, amikor jónak látod.)

05

Nincs felesleges költekezés, sosem hordott darab. Mindent tudatosan fogsz tudni kiválogatni. Jöhetnek a kényelmesebb, csinosabb hétköznapok. 😊

Csonka Krisztina

Az alapruhatár tervezés ára

Alapruhatár tervezés: 80.000 Ft

  • online konzultációval