Szia! Csonka Krisztina vagyok,
személyi stylist és stílusszakértő.

2017-ben, egy őszi napon a szekrényem előtt álltam, tanácstalanul. Csak bámultam a ruháimat és azon tanakodtam, mit vegyek fel?

Akkoriban az öltözködés egy volt a mindennapok problémái közül. Gyorsan le akartam tudni, ezért mindig ugyanahhoz a néhány darabhoz nyúltam a kupacok tetején. Biztonsági játék volt. Egyszerű és fásult.

Aznap azonban megváltozott valami. Végignéztem a vállfákról lógó ruháimon, és hirtelen megláttam, amit addig észre sem vettem: minden cuccom zsákszerű, szürke, fekete vagy barna volt.

Ez azért is csapott arcon, mert valamikor 25 évvel ezelőtt a friss, ropogós ruhaipari végzettségemmel vágtam bele az életbe. Aztán elsodortak az események. Családom lett, én magam pedig – sok nőtársamhoz hasonlóan – az évek és a hétköznapok nyomása alatt szépen beleszürkültem a saját ruhatáramba.

Elhatároztam, hogy változtatok ezen.

Stylist lettem és stílustanácsadó, hogy megmutathassam neked is: nem számít a testsúlyod vagy a korod. Az öltözködéssel utat nyithatsz a kiegyensúlyozott, örömmel megélt hétköznapjaid felé!

Csonka Krisztina, stílustanácsadó és stylist
Csonka Krisztina, stílustanácsadó és stylist

Tudom, hogy te is arra vágysz, hogy az öltözködés könnyű legyen.

Hogy úgy legyél mindig csinos, hogy ne kelljen rajta órákig gondolkoznod, boltról boltra járnod. Hogy a „szépségért” ne kelljen „szenvedni”: kényelmetlen cipőkben, túl szűk, furcsa szabású és anyagú ruhákban billegni.

Hogy kiláthass a farmer-póló kombinációja mögül, anélkül, hogy túlcicomázottnak éreznéd a szettedet. Legyen benne játékosság, beleszőhesd a világról alkotott képedet. Ha kedved tartja lehess bájos, dögös, elegáns, sportos, vagy bármi más. De mindez ne okozzon többé fejtörést és szégyent.

És persze, mindez passzoljon azzal, ha felszaladt pár kiló, vagy éppen le. Ha valamid kisebb, nagyobb, vagy másmilyen, mint amire a konfekciót gyártják. Vagy ha rossz napod van, ha rohanni kell a munkába, ha hirtelen változik a program.

Tudom, mert én is erre vágytam.

Épp ezért, a szolgáltatásaimat is igazi, húsvér nőkre szabtam. Olyan nőkre, akik nem csak álldigálnak mosolyogva a ruháikban, hanem élnek és éreznek is bennük.

Akik praktikus, furfangos, harmonikus ruhatárra vágynak, mert ők maguk is így élnek. Épp mint te meg én.

„Krisztánál előszőr szín és stílus elemzésen voltam, majd ezt követően jelentkeztem Hozzá közös vásárlásra, ami nagyon nagy élmény volt számomra.

Őszinte leszek, korábban nem nagyon élveztem vásárolni, mert nem volt sikerélményem. Vagy nem teszett Magamon a ruha, vagy vásárláskor tetszett ugyan, de otthon már nem igazán. Ez most megváltozott.

Krisztával végre megtanultam, mi az ami jól áll, mit keressek, tudom, hogy milyen színűek azok amiket fel se próbáljak, megvannak a szempontok, amiket egy ruhán néznem kell, és meglátom magamon az előnyöket is , hogy mi az amit hangsúlyozzak, és ne azt nézem, hogy mi az amit takargatnom kell .

Most már sokkal csinosabban, stílusosabban tudok öltözködni, és a vásárlást is élvezem. Ha tehetném, minden szezonban megkeresném Krisztát egy közös shoppingra :)”

dr. Schalkhammer Judit

Interjúk, megjelenések

Csonka Krisztina interjú

Több, mint imázskreátor – STÍLUSKOMMUNIKÁTOR!

A mottóm: a stílus egyetlen szó, a tartalmat te adod hozzá. Az öltözködéssel, mozdulatokkal, a beszéddel, az egész lényeddel. Ott van minden döntésben, minden szóban, minden tettben.

Csonka Krisztina interjú

Érettségi találkozó a stíluskommunikáció tükrében

Milyen szempontok szerint öltözködjünk ezen a napon, ha nem szeretnénk sem alul-, sem túlöltözni a találkozót és a többieket? Az érettségi találkozó nem egy mindennapi program, ezért teljesen normális, ha nem tudjuk hirtelen, ilyen alkalomra mit célszerű viselnünk.