Stílusosan a mindennapokban,

önbizalomnövelő öltözködési tippek a magabiztos megjelenésért.

Azonnal alkalmazható trükkök és tippek, lélektani fortélyok. Minden, ami támogat téged abban, hogy újra kirobbanóan érezd magad. Ebben az e-book-ban bebizonyítom neked, hogy a kifinomult nőies stílus tanulható és neked is sikerülni fog ezt megvalósítani.

Készen állsz a megújulásra?

Teljes stílusváltó program

Ne feledd, a stílusos öltözködés tanulható

Ez az e-book abban lesz segítségedre, hogy a stílusod fel tudd építeni lépésről lépésre. Olyan önismereti úton vezetlek végig, mellyel automatikusan nő az önbizalmad, ezáltal a magabiztosságod, a kisugárzásod és a hangulatod is emelkedik. A te feladatod, hogy megismerd mely színtónusok, ruhafazonok amik legközelebb állnak hozzád. A folyamatodat megerősítésekkel is támogatom.

Teljes stílusváltó program

Ki vagyok én?

Csonka Krisztina vagyok stílustanácsadó, stíluskommunikátor, nőiesség mentor, nő, feleség, egy felnőtt fiú anyukája. Az Amarilla stílustanácsadó szalon megálmodója és létrehozója, .

Szenvedélyem a szép ruha, a nőies megjelenés és a minőségi emberi kapcsolatok. Hiszem, hogy azáltal, ha egy nő jól érzi magát, a környezete is emelkedik. Így nem csak az ügyfeleim életébe hozok változást, de általuk képes elindulni változás a családjukban és a környezetükben, így téve egyre jobb hellyé ezt a világot.

Mit kapsz a stílusosan a mindennapokban csomaggal?

Egy 21 oldalas e-book-ot, melyben végig vezetlek a folyamaton, hogy te öltözködésed is könnyed, kifinomult és nőies legyen.

Megerősítéseket, melyek támogatnak abban, hogy te is egy önbizalommal teli, harmóniában élő nő legyél. Bizton állítom, hogy ez a csomag legerősebb tananyaga. Ezért ez egy hanganyaggal is felturbóztam.

Naprakész ismeretanyagot, hiszen a legújabb ismeretek alapján állítottam össze Neked ezt a tudásanyagot.

Teljes stílusváltó program

Miért találtam ki Neked az önbizalomnövelő programot?

Pontosan tudom, hogy nőként, anyaként, munkavállalóként, vállalkozónőként megannyi szerepben kell helytállnunk és a fókuszt néha levesszük magunkról.

Abban szeretnélek támogatni, hogy inspirációt kapj a mindennapi stílusos és örömteli öltözködéshez, az önbizalommal megélt napokhoz, hogy lendületet és inspirációt kapj.

A teljes online program egy 21 oldalas gyönyörű képekkel illusztrált e-book-ot, 82 db megerősítést az önbizalmadért e-book-ot és hanganyagot tartalmaz.

Mindegyik könnyedén feldolgozható. Biztos vagyok benne, hogy mindegyik termék rengeteg aha élményt fog neked nyújtani. Sok felismeréssel és tele hasznos és felemelő információval. Gyere, tarts velem!

Mennyibe kerül az online termék?

Ebben a termékben beletettem a tudásom legjavát és egy stíluskonzultáció árának töredékéért juthatsz most hozzá. Ezt a hiánypótló online tudásanyagot Neked most mindösszesen

6.800 Ft-ért adom.

Célom és misszióm, hogy a tudásom esszenciája, a tapasztalatom minél több nőhöz eljusson és minél több nőt tudjak támogatni az örömmel megélt hétköznapok kialakításában.

Mi történik, ha mégsem tetszik?

Annyira biztos vagyok benne, hogy az anyag, melyet összeállítottam a segítségedre lesz, hogy 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Ha a megrendelés után úgy érzed, hogy ez az egész mégsem neked való és ezt a vásárlástól számított 7 napon belül jelzed felém e-mailben, a teljes vételárat visszautalom részedre. Ez az én személyes garanciám.  

A vásárlás lépései

01

A csomag kiválasztása után a Kosár oldalra irányítunk, ahol lejjebb görgetve kattints a Tovább a pénztárhoz gombra.

02

A pénztár oldalon találod magad, ahol add meg a számlázási adataidat, valamint a bankkártya adatokat a fizetéshez. Pipáld ki, amit kér a rendszer, majd kattints a Megrendelés elküldése gombra. 

03

Sikeres vásárlás esetén azonnal kapsz tőlem egy automatikus üzenetet e-mailben a számlával, a letölthető e-bookokkal és a hanganyaggal.

Ha nem érkezne meg, nézd meg a spam és promóciós mappát is, előfordulhat, hogy ott kell keresned.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már jártak nálam stíluskonzultáción

„Krisztánál előszőr szín és stílus elemzésen voltam, majd ezt követően jelentkeztem hozzá közös vásárlásra, ami nagyon nagy élmény volt számomra. Krisztával végre megtanultam, mi az ami jól áll, mit keressek, tudom, hogy milyen színűek azok amiket felpróbáljak, megvannak a szempontok, amiket egy ruhán néznem kell, és meglátom magamon az előnyöket is , hogy mi az amit hangsúlyozzak. Most már sokkal csinosabban, stílusosabban tudok öltözködni, és a vásárlást is élvezem.”

dr. Schalkhammaer Judit

„Több éve már annak, hogy a színeim és a stílusom nyomába eredtem. Sokat változtam, fejlődtem az akkor szerzett információkkal és tudásommal, azonban az öltözködésben megrekedtem, nem szerettem a meglévő ruháimat, de újakhoz sem volt kedvem. 

Az indított el kifelé a gödörből, hogy elkezdtem más színekhez nyúlni. Hideg árnyalatok helyett meleg tónusú ruhákat és kiegészítőket választottam, de végig ott volt bennem a kétség, hogy ezt nekem lehet? Más okból, de párom is hasonló motivációs válságba került, ezért együtt kerestük fel Krisztát. A vele töltött idő felrázott mindkettőnket. A kendőzés során kiderült, hogy nem véletlenül nyúlok a meleg színekhez, ugyanis sokkal derűsebb tőlük az arcom. Azóta párom is magabiztosabban vásárol, a ruhatára pedig elmozdult a fekete-szürke-kék tengelyről, elkezdett színesedni. Rengeteg bókot kapunk és a hangulatunk is jobb, mióta újra örömünket leljük a ruháinkban.”    

Lupui Iza

„Egy hosszú belső munka után találkoztam újra a bennem élő kislánnyal. Meglehetősen szomorú volt, úgyhogy elvittem Krisztához konzultációra. Nagyon örülök, hogy őt választottam, tündéri nő, és életem egyik legjobb befektetése volt ezzel megajándékozni magamat. Komoly önismereti munka megismerni a bennem élő kislányt. Kriszta nagyon alaposan érthetően adott át minden információt, amit folyamatosan ültetek át a gyakorlatba. Az eredmény sem marad el, egyre többen megdícsérnek, én pedig egyre jobban érzem magam és egyre jobban szeretem magam.”

K. Hanga

Választható csomagok

» Önbizalommal telve a mindennapokban e-book
» Önbizalom megerősítések hanganyaggal

Ár: 6.800 Ft

Várj!

Van még itt valami számodra. Szeretnéd a stílusod és az önbizalmad még magasabb szintre emelni?

» Az e-book mellé 1 óra személyre szabott online konzultáció Krisztával.

Fontos! A konzultáció előtt kérdőívet küldök, melyen alaposan feltérképezem a stílusod, így ez az 1 óra már csak rólad fog szólni, a te stíluskarakteredről, személyre szóló támogató tippekről.

Ár: 42.000 Ft

Gyakori kérdések és válaszok

Szeretném megvásárolni, mit tegyek?

Válaszd ki, hogy az önbizalom erősítő terméket szeretnéd megvásárolni vagy a konzultációs csomagot. Ezután az „Ezt választom” gombra kattintva ki kell töltened a megrendelési űrlapot az adataiddal, majd a biztonságos banki felületén keresztül tudsz fizetni a bankkártyád segítségével. Innentől kezdve kész is vagy! Ha elakadnál, akkor nyugodtan jelezd nekünk a kriszta@amarillastyle.hu címen és segítünk!

Sikeresen megvásároltam a terméket, mi lesz a következő lépés?

Ha sikeres volt a befizetésed, akkor erről e-mailben küldünk neked egy visszaigazolást. Ebben az e-mailben megkapod a számlát és az ebookokat is a hanganyaggal. Emellett írunk neked még pár hasznos tanácsot, hogy a legtöbbet ki tudd hozni a megvásárolt termékből.

Csak bankkártyával tudok fizetni?

Ezt a terméket csak bankkártyával tudod kifizetni a Stripe banki felületeten keresztül. Mi nem látjuk a kártya adataid, nem is férünk hozzá a számládhoz, csak azt az összeget tudjuk levonni tőled ami ennek a terméknek a díja és te jóváhagytad.

Ha bármilyen oknál fogva nem megoldható a számodra a bankkártyás fizetés, akkor utalással a konzultációs csomagot tudjuk csak kezelni. Írj a kriszta@amarillastyle.hu -ra, ha ezt a lehetőséget szeretnéd kihasználni.

Külföldről is meg tudom vásárolni?

Természetesen, amennyiben rendelkezel internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, úgy probléma nélkül tudod megvásárolni mind a terméket, mind a konzultációs csomagot, hiszen online fogunk konzultálni egy előre egyeztetett időpontban.

Hova fordulhatok, ha elakadok vagy kérdésem lenne?

Ha bármilyen kérdésed van, segítségre van szükséged, akkor írj nekünk a kriszta@amarillastyle.hu e-mail címre, és segítünk.