Stílustanácsadás férfiaknak

Stílustanácsadás férfiaknak

Urald a szekrényedet – urald az életedet

Hallottad már azt a mondást, hogy ha előrébb akarsz lépni az életben, akkor úgy kell viselkedned, mintha már ott tartanál? Úgy kell beszélned, gondolkodnod – és öltözködnöd –, mint az a valaki, aki lenni akarsz.

Nos, én abban tudok segíteni neked, hogy megtanuld uralni a megjelenésedet, és ezáltal az életedet is.

Ezt kell tudnod, hogy az öltözködésed segítsen elérni a célodat:

Az erő és a magabiztosság látható.

Nem a márkás, drága holmikon múlik, hogy áradjon belőled a magabiztosság. Ez sokkal inkább egy szemléletmód elsajátításától függ, amelynek az általad viselt ruhákban is meg kell jelennie. Mert csak akkor válik láthatóvá a környezeted számára is.

Stílusos vagy divatos?

Tudnod kell, hogy mi áll jól neked és felül kell emelkedned az egyszerű trendeken. Hiába menő a slim fazonú ing, ha neked az a szabás nem való. Komolytalannak tűnsz, ha olyasmit viselsz, ami nem illik rád, vagy az alkalomhoz.

A jó megjelenés nem kerül többe.

Eddig is költöttél ruhára, nem igaz? Ebben az esetben a neked való, ízléses ruhákra sem kell majd többet költened – főleg nem hosszú távon. Ugyanis a jó minőségű, méretben megfelelő darabok sokkal tovább kihasználhatóak, és nem feltétlenül drágábbak.

Jól felöltözni gyorsabb, mint rosszul.

Mármint, ha ismered a szabályokat. Ha tudod, hogy mi áll jól neked, mi a méreted, milyen anyagösszetételt érdemes választanod, amit szeretsz is, akkor megvenni is negyedannyi idő lesz őket, ráadásul maguktól összeállnak majd a stílusos szettjeid.

Neked nem ugyanaz lesz jó, mint másnak.

Ha jól akarsz kinézni, akkor sajnos nem lesz elég lemásolnod valaki más öltözködését. Teljesen máshogy fog állni rajtad, mint az unokaöcséden vagy a kollégádon. És hiába erőltetsz magadra valamit, amiről úgy sejted, hogy jó, ha utálod hordani.

A stílustanácsadás segítségével…

Életre szóló csekklistát kapsz, ami alapján mindig el fogod tudni dönteni egy-egy ruhadarabról, hogy jó lesz-e neked, vagy sem, akár próba nélkül is.

Felkészítelek, hogy pontosan tudd, mit viselj az egyes alkalmakon – a bevásárlástól a karácsonyi bálig.

A ruhavásárlással és az öltözködéssel járó macerát minimálisra csökkented a mindennapjaid során.

Soha többé nem kell majd kényelmetlen ruhákat hordanod, mert minden helyzetre lesz megfelelő opciód, amiben jól érzed magad.

Megmutathatod a saját személyiségedet a ruháidon keresztül, miközben tartod magad az illemhez.

Az öltözködésed nem csak arról szól majd, hogy valami legyen rajtad, hanem az egyik legfontosabb eszköz lesz, hogy kivívd mások tiszteletét anélkül, hogy megszólalnál.

Stílustanácsadás férfiaknak

Ez történik, ha eljössz egy stílustanácsadásra:

01

Az Amarilla Stúdióban találkozunk. Mesélsz egy kicsit arról, hogyan élsz, mik a céljaid, mit szeretsz viselni, miben érzed magad királynak.

02

Ne aggódj, nem lelkizünk túl sokáig. Beállsz a tükör elé, én pedig elmagyarázom, mik azok a dolgok, amikre a te testalkatoddal figyelned kell, és meghatározzuk a ruhaméreteidet.

03

Elmondom azokat az alapszabályokat, amiket minden egyes szetted összeállításánál figyelembe kell venned. Egyszerűen, sallangmentesen.

04

A kezedbe adok néhány olyan ruhadarabot, amit felpróbálhatsz. Elmondod, mi tetszik bennük és mi nem, így kialakul majd egy listánk a preferált anyagokról és fazonokról.

05

A végén összegezzük az egészet, és úgy sétálsz majd ki a stúdióból, hogy tudod, milyen konkrét ruhadarabokra van szükséged, és azokból milyen méretet, fazont, színt/mintát válassz az egyes alkalmakra, amik jellemzőek az életedben.

Gyors, fájdalommentes, és céltudatos 3 órára számíthatsz. Nem fárasztalak szakzsargonnal, nem erőltetek rád semmit, ami nem tetszik.

Mire végzünk, egy óriási lépéssel közelebb leszel ahhoz a férfihoz, aki lenni szeretnél.

Csonka Krisztina

A férfiakra szabott stílustanácsadás ára

Ára: 90.000 Ft