Színtanácsadás

Színtanácsadás

Ismerd meg a színeidet, hogy az öltözködés gyerekjáték legyen!

Sokaktól hallottam már, miután részt vettek nálam színtanácsadáson, hogy ezt receptre kellene felírni mindenkinek. 😊

Egyet kell, hogy értsek. Ugyanis a színtanácsadás segítségével sokkal többet kapsz, mint egy listát a neked való színekről. Valójában a színtanácsadás után rendszerint varázsütésre megtelik az életed vidámsággal. Olyan leszel, mint akit kicseréltek – egy felszabadultabb, pezsgőbb, színesebb önmagad!

Mire jó a színtanácsadás?

Leszámolhatsz az egysíkú, unalmas, színtelen gardróbbal! Színtanácsadás során a natúr arcodé lesz a főszerep, és megnézzük, hogy mi történik veled a különböző árnyalatok hatására. Látni fogod, hogy melyik színek és tónusok:

emelik ki igazán a szépségedet,

melyiktől lesz egészséges és ragyogó az arcod,

mi az, ami boldoggá tesz (függetlenül attól, hogy „jól áll”-e vagy sem)

Persze az is kiderül, hogy melyik színek kevésbé előnyösek számodra. Mitől látszanak mélyebbnek a szemed alatti karikák, melyik veszi el a természetes fényedet, vagy nyom el, és hatalmasodik el feletted.

Színtanácsadás

Hogyan hasznosíthatod a tudásodat a hétköznapokban?

Képzeld csak el, milyen fantasztikus lenne úgy végigmenni egy ruházati bolt sorai között, hogy első pillantásra fel tudod mérni, mi az, ami jól fog állni. Márpedig a színeid alapján sokkal könnyebb és gyorsabb lesz számodra a vásárlás.
Reggelente a színektől pompázó gardróbodból pillanatok alatt kihalászhatod az aznapi szettedet, hiszen a palettád színei mind remekül mutatnak egymás mellett. Bárhogyan kombinálhatod őket!

Tudni fogod, melyik színhez kell tuning, és mi működik önmagában is

Jó, ha tudod, hogy a színeid ismerete egyáltalán nem a tiltásról szól. A színtanácsadás nem arra való, hogy egy életre megszabadulj a kedvenc pihepuha pulcsidtól, csak azért, mert a színe nem szerepel az ideális színeid listáján. Sokkal inkább arról van szó, hogy megtanulod felismerni, mely színekkel, hogyan érdemes bánnod.
A kevésbé előnyös színű, pihepuha pulcsit például biztosan még jobban fogod szeretni ezután, ha egy neked való sminkkel és olyan kiegészítőkkel viseled, amiknek a színe viszont passzol a palettádhoz.

Megtanulsz játszani a színekkel, és úgy forgatni az eszköztáradat, hogy az számodra a legkedvezőbb legyen.

Újra megtelik az életed színekkel

A neked való színekben tényleg tündökölni fogsz. Többé nem tűnsz el szürkén a tömegben (csak ha akarsz 😊). Önmagad lehetsz, harmóniában a saját stílusoddal, miközben a színeket arra használod, amire valók: feldobod velük a hangulatodat és a megjelenésedet. Befolyást gyakorolsz velük a körülötted lévő emberekre – és saját magadra is.

A színtanácsadás menete

01

Az Amarilla Style Stúdióban találkozunk. Jöhetsz egyedül, vagy párban egy barátnőddel.

02

Lemossuk a sminket, és letakarjuk a hajadat, a ruhádat, hogy semmi ne zavarja meg a színekkel való kísérletezést.

03

Színkendők segítségével megnézzük, hogyan reagál az arcod az egyes színekre és kombinációkra.

04

A végén egy sereg gyönyörű színkendő gyűlik majd össze a legjobb színeiddel, és még az is kiderül, milyen rúzsok állnak a legjobban neked. 🙂

Csonka Krisztina

A színtanácsadás ára

Színtanácsadás:  80.000 Ft